Toch naar Festival Grasnapolsky, maar hik je aan tegen de entreeprijs? Word vrijwilliger!

The Paceshifters. Foto: Arjan Brondijk

Festival Grasnapolsky, dat wordt gehouden van 30 juli tot en met 1 augustus, in en rond de voormalige strokartonfabriek in Scheemda gaat definitief door. Vanwege de coronaperikelen worden er alleen weekendkaarten verkocht. Voor wie tegen de entreeprijs aanhikt is er een oplossing: word vrijwilliger.

„Als vrijwilliger krijg je toegang tot het festival, een plekje op de camping en eten tijdens je diensten”, zegt vrijwilligerscoördinator Marieke van Hove. In ruil daarvoor draait de vrijwilliger drie shifts van zes tot acht uren per dienst.

„Het is een leuke manier om naar een festival te kunnen gaan met een kleinere portemonnee, en om nieuwe mensen te leren kennen.”

Grasnapolsky biedt een weekend lang een programma vol ontdekkingen, waarbij erfgoed, kunst, expedities en muziek hand in hand gaan. Met het thema ‘Weg uit de stad’ nodigt Grasnapolsky bezoekers uit tijdens het festival op avontuur in eigen land te gaan.

Er staan onder meer optredens op de rol van LUWTEN, The Vices, Paceshifters, The Haunted Youth, Elten Kiene, Amara van der Elst, Rosa van Bommel en Myron Hamming.

Aanmelden als vrijwilliger

Aanmelden als vrijwilliger kan via mail .

Kaarten bestellen

Kaarten voor Festival Grasnapolsky zijn te bestellen via tickets .


Je kunt deze onderwerpen volgen
Oldambt
menu