Samen met

Altijd al gitaar willen leren spelen? Kom dan naar de proeflessen in Kunstencentrum De Klinker

Proeflessen gitaar in De Klinker. Foto: Pixabay

De muziekschool van Kunstencentrum De Klinker in Winschoten geeft woensdag 29 juni en woensdag 6 juli gratis gitaarlessen. „Gitaar is een populair instrument”, aldus docent Piet Roovers, „en het plannen van individuele proeflessen tijdrovend.”
Lees meer over
Streekblad

m iedereen toch in de gelegenheid te stellen langs te komen, biedt De Klinker twee inloopmiddagen voor enthousiastelingen. Op deze manier krijgt de toekomstige leerling een goed beeld van de manier van lesgeven en kan er voor kiezen er mee door te gaan.

De inloopmiddagen voor gitaarles in het Cultuurhuis vinden plaats op de tweede verdieping in lokaal 2.3. Van 15.00 tot 16.30 uur kunnen basisscholieren en ouders er terecht, van 16.30 tot 17.30 uur middelbare scholieren en van 19.00 tot 20.00 uur studenten en volwassenen. Aanmelden mag, maar hoeft niet.

Voor overige instrumenten geldt de normale procedure: stuur een mail: kunstencentrum@indeklinker met naam, telefoonnummer, woonplaats en het instrument naar keuze. De desbetreffende docent maakt dan een afspraak.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Streekblad

Nieuws

Meest gelezen

menu