Samen met

Belangstellenden kunnen reageren op centrumplan Winschoten

Ontwerp van het nieuwe Oldambtster gemeentehuis in Winschoten. Eigen beeld naar een ontwerp van DP6 architectenstudio Delft DP6 architectenstudio

Belangstellenden kunnen op woensdag 20 april tussen 17.00 en 20.00 uur tijdens een inloopbijeenkomst in de Vennekerk aan deVenne 152 in Winschoten reageren op het centrumplan voor de Rozenstad.
Lees meer over
Streekblad

De plannen voor de ontwikkeling van het stadscentrum staan beschreven in het zogenoemde Ambitiedocument, dat beschrijft wat de ambitie is voor het centrum voor de komende 10 jaar, met een doorkijk naar 2050.

Na een eerste inventarisatieronde, waarin gesproken werd met een brede afvaardiging van betrokkenen bij het centrum en reacties werden verzameld via een online vragenlijst, is de informatiebijeenkomst in de Vennekerk de volgende stap.

Belangstellenden zijn welkom om kennis te komen nemen van het concept Ambitiedocument en hierop te reageren.

Na deze inloopbijeenkomst wordt er nog een online peiling gehouden om de laatste inzichten voor te leggen aan een breder publiek. Uiteindelijk moet dat leiden tot een versie die ter bespreking en besluitvorming zal worden aangeboden aan het nieuwe college en de gemeenteraad.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Streekblad

Nieuws

menu