Samen met

Belevingsroute, escaperoom en puzzeltocht tijdens paasevent Buitengewoon Blijham (Wel even aanmelden)

Bij het onderdeel 'escaperoom' is het doel om het gouden ei te vinden. Pixabay

Buitengewoon Blijham organiseert voor maandag 18 april (Tweede Paasdag) een gratis paasevent in en rondom het Blijhamsterbos. Tussen 11.00 en 16.00 uur staan er meerdere evenementen op de rol. Wel vooraf even aanmelden.
Lees meer over
Streekblad

Zo is er een belevingsroute door het bos voor het hele gezin, een escaperoom voor jongeren van 12 tot en met 25 jaar met als doe het gouden ei te vinden, en een puzzeltocht voor volwassenen met opdrachten gerelateerd aan het dorp. Daarnaast is er een kleurwedstrijd. De start is op het parkeerterrein van het sportpark.

Er wordt samengewerkt met Educatiecentrum De Bostuin, Stichting Street Fun Entertainment, Jongerencentrum De Soos – Welzijn Westerwolde, Bibliotheek Blijham - Biblionet Groningen, Speelotheek ’t Ganzenbord, Dorpsraad Blijham, Studio Hoeked en Spart Kort.

Buitengewoon Blijham verzorgt de catering bij de start van de belevingstocht. Er kunnen onder andere popcorn, frisdrank, warme dranken en broodjes hamburger worden gekocht worden. Verder kunnen bezoekers bij Stichting Street Fun, die ook zorgt voor een springkussen, terecht voor suikerspinnen.

Inschrijven

Organisator Jan Willem Dekker: „Individuen of groepen kunnen zich inschrijven voor de verschillende onderdelen op de website www.buitengewoonblijham.nl . Elk onderdeel neemt ongeveer een uur in beslag. Mochten er voor een bepaald onderdeel veel aanmeldingen binnenstromen, dan kunnen we ze in tijdvakken verdelen.”

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Streekblad

Nieuws

menu