Samen met

Hockeyclub Winschoten houdt open dag

HCW telt op dit moment 180 actieve leden. Foto: HCW

Hockeyclub Winschoten (HCW) houdt woensdag 18 mei een open dag op de op de kunstgrasvelden aan de Sint Vitusholt 7e laan 8, achter het BATO-veld. Onder leiding van trainers en jeugdleden kunnen belangstellenden diverse oefeningen doen om te ervaren of hockey iets voor hun is.
Lees meer over
Streekblad

De open dag is van 15.00 tot en met 18.00 uur. Kinderen en jeugd vanaf 4 jaar kunnen deelnemen aan diverse hockeyclinics. Verder ligt er voor alle deelnemers een informatiepakket klaar. Deelname is gratis en in sportkleding komen is voldoende om mee te doen. Bitjes en sticks zijn op de club aanwezig.

Voor diegene die niet op de open dag aanwezig kan zijn bestaat er de mogelijkheid om drie keer gratis mee te trainen. Meer informatie over de club en de trainingstijden zijn te vinden op https://www.hcwinschoten.nl/ .

Over HCW

HCW is opgericht in 1929 en telt op dit moment 180 actieve leden. Vanaf 4 jaar kunnen kinderen al meedoen. Naast hockeytrainingen worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals vrijdagavond toernooitjes op de vrijdagavond, spooktochten en het jaarlijks terugkerende hockeykamp.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Streekblad

Nieuws

menu