Samen met

Kaartverkoop Middeleeuws Winschoten van start, eerste namen bekendgemaakt

Middeleeuws Winschoten vindt plaats op 19, 20 en 21 augustus in het Stadspark. Foto: Archief DvhN

De kaartverkoop van Middeleeuws Winschoten & Fantasy Festival, dat voor 19, 20 en 21 augustus op de rol staat in het Stadspark, is van start gegaan. Naast veel muziek, zijn er kampementen, een markt, diverse demonstraties en - in samenwerking met het Dutch European Steampunk Convention - een Steampunk Area.
Lees meer over
Streekblad

Het driedaagse evenement werd voor het laatst gehouden in 2019. De twee jaren daarna gooide corona roet in het eten. Vorig jaar werd het festival op het laatste moment gecanceld. De gemeente Oldambt stelde destijds dat er maximaal 750 bezoekers mochten komen.

Op dit moment zijn er twee bands vastgelegd: Celtica Pipes Rock, dat al een aantal keren eerder in Winschoten optrad, en Hijos del Tercer Acorde. Deze Spaanse formatie brengt een mix van Ierse, Amerikaanse en Noord-Spaanse folk.

Als alles volgens plan verloopt, zal er op deze editie van Middeleeuws Winschoten een heus wereldrecord worden verbroken. Het Vuurgilde van initiator Thomas Meijwaard wil maar liefst 360 mensen optrommelen die gelijktijdig gaan vuurspuwen. Wie mee wil doen kan zich aanmelden.

Kaarten voor Middeleeuws Winschoten zijn te koop via tickets .

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Streekblad

Nieuws

Meest gelezen

menu