Samen met

Oosterlengte Festival in het teken van kennis opdoen, van elkaar leren, ervaringen delen, elkaar ontmoeten én elkaar leren kennen

Het Oosterlengte Festival had als thema 'Samen in beweging'. Eigen foto

Stichting Oosterlengte organiseerde voor 16, 17 en 18 mei Het Oosterlengte Festival voor haar medewerkers in Theater vanBeresteyn in Veendam. Het scholingsfestival voor de medewerkers was bedoeld om samen in beweging te komen en elkaar weer te ontmoeten.
Lees meer over
Streekblad
Veendammer

Het Oosterlengte Festival had dan ook als thema ‘Samen in beweging’. Gedurende drie festivaldagen genoten medewerkers van een inspirerende lezing van trainer-psycholoog Eva Bos, een informatiemarkt en vier workshopsrondes met workshops naar keuze.

Samen kennis opdoen, van elkaar leren, ervaringen delen, elkaar ontmoeten én elkaar leren kennen waren de doelen die vooraf gesteld werden. Sophie Cot, medewerker Communicatie: „De reacties van de medewerkers die het festival hebben bezocht zijn zeer positief. Het Oosterlengte Festival bood ieder de kans om elkaar weer te zien, maar ook om samen te leren en ontwikkelen.”

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Streekblad

Nieuws

menu