Samen met

Op de pedalen door de polders van Oldambt en Westerwolde

FTC Toer’80 uit Bellingwolde heeft 150 leden en bestaat vanaf 1980. Foto: Eigen foto

FTC Toer’80 uit Bellingwolde organiseert voor zondag 26 juni weer het Grunnens Alternatief, een wielerfietstocht door de polders van Oldambt en Westerwolde. Vertrekpunt is de Eextahal in Scheemda. De deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden: 80 of 120 kilometer.
Lees meer over
Streekblad

De uitgepijlde tocht, die sinds 1996 op de rol staat, is opgenomen in de jaarkalender van de wielersportbond NTFU. Alle deelnemers ontvangen voor de eerste keer een trofee, aangeboden door de sponsoren van wielertocht. Na afloop kunnen de deelnemers in de Eextahla napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

Deelname kost zes euro; NTFU-leden betalen vier euro. Voor meer informatie over de vereniging of de wielertocht, kan contact worden opgenomen met voorzitter Lars Kiewiet van FTC Toer’80, via 06-46179362 of voorzitter@toer80.nl.

Over FTC Toer’80

FTC Toer’80 uit Bellingwolde heeft 150 leden en bestaat vanaf 1980. De vereniging heeft vier niveaugroepen, ingedeeld op snelheid en afstand. Er wordt in de zomer drie keer per week gefietst op de racefiets en in de winter op een ATB/mountainbike of racefiets. Tevens is er een winterprogramma met spinning.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Streekblad

Nieuws

menu