Samen met

Pekelder auteur Willem Molema schrijft boek over eigen bed & breakfast

Auteur Willem Molema (rechts) overhandigt het eerste exemplaar van het boek aan burgemeester Kuin. Eigen foto

Burgemeester Jaap Kuin van Pekela heeft in café-restaurant ’s Lands Huys in Bourtange het eerste exemplaar van het boek ‘Roering in de Wiekeborg’ in ontvangst genomen. Het boek werd hem overhandigd door de auteur en eigenaar van de bed & breakfast Willem Molema.
Lees meer over
Streekblad

Er staan 176 verhalen in over het leven in en de gasten van deze B&B in de afgelopen zeven jaar. In het boek wordt ook de belangrijkste vraag beantwoord wat deze gasten uit binnen- en buitenland in Oude Pekela doen.

Kuin prees niet alleen het initiatief van het boek, maar ook de inzet van Molema. ‘’We kunnen wel praten over toerisme in Pekela, maar de voorbeelden ervan zijn veel belangrijker. Willem en zijn aanstaande vrouw bewijzen dat Pekela een rol kan spelen in het toerisme. Ze zijn daardoor ook belangrijke ambassadeurs voor onze gemeente’’ aldus de burgemeester.

Wat doen inwoners van India en Japan in Oude Pekela?

Wat doen inwoners van India, Canada, Verenigde Staten, Japan, Iran, Israël, Libanon en meer dan veertig andere landen in hemelsnaam in Oude Pekela?. Een vraag die niet in een paar zinnen valt te beantwoorden, maar wel in dit boek. Daarin gaat Molema veel verder en dieper dan de bekende Tv-serie Bed & Breakfast laat zien.

Meer informatie op: https://www.wiekeborg.nl/ .

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Streekblad

Nieuws

menu