Samen met

Slow Movin’ Outlaws brengt in Ons Noabershoes eerbetoon aan de outlawbeweging binnen de countrymuziek in de jaren zeventig

Slow Movin’ Outlaws. Eigen foto

Slow Movin’ Outlaws staat zaterdagavond 28 mei op de planken in Ons Noabershoes in Veelerveen. De band brengt een eerbetoon aan de de outlawbeweging binnen de countrymuziek in de jaren zeventig, één van de meest creatieve periodes die dit genre ooit heeft gekend en die Nashville destijds op z’n grondvesten deed schudden.
Lees meer over
Streekblad

Verantwoordelijk voor dat vernieuwende geluid uit lang vervlogen dagen waren onder andere Waylon Jennings, Johnny Cash, Willie Nelson, Kris Kristofferson, David Allen Coe en Tompall Glaser.

Alles ademt bij Slow Movin’Outlaws, bestaande uit Edwin Jongedijk (zang, gitaar), Joost Prinsen (zang, gitaar), Jaap Vissering (zang, drums), Ronald Jonker (bas) en Marcel Gerritsen (pedalsteelgitaar, dobro) de sfeer van Dukes Of Hazard en Smokey And The Bandit uit.

Het optreden in Ons Noabershoes aan de Scheidingsweg 20 in Veelerveen, begint om 20.30 uur. De entree bedraagt 15 euro. Voor kaarten: info@veelerveen.eu , 06-25045014 of 06-57392348.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Streekblad

Nieuws

menu