Samen met

Tiende editie Festival Hongerige Wolf in de steigers: van dansen in het Ambonezenbosje tot hiphop van Massi

Collectief DansBlok brengt de voorstelling Plastisch. Festival Hongerige Wolf

De eerste voorbereidingen voor de tiende editie van Festival Hongerige Wolf zijn gemaakt. Het driedaagse evenement vindt plaats op 8, 9 en 10 juli.
Lees meer over
Streekblad

Na twee jaar ‘coronapauze’ zijn de nieuwe ‘Roedelleider’ Jan Gerbrand Krol en zijn crew begonnen de eerste muziek- en dansacts te contracteren. Ook de eerste lood aan het kopje ‘literatuur’ is met Diederik van der Laag ingevuld.

Verder is Collectief DansBlok ondergebracht onder ‘Sensaties’. Hun voorstelling Plastisch gaat over de paradoxale verhouding met plastic. Centraal staat de vraag in hoeverre is alles maakbaar, kneedbaar, stuurbaar en tegen welke prijs?

Ook al vastgelegd is Tappin-It Collective, dat vorig jaar met de voorstelling IRMA de publieksprijs tijdens het Delft Fringe Festival won. Het is een muzikale dansperformance over de veranderende vormen van communicatie en taal in onze moderne (pandemische) wereld.

Een aantal dansvoorstellingen is overigens in het Ambonezenbos in het ritselende gras onder de populieren, in de bloeiende tuinen van bewoners van Hongerige Wolf en op straat.

Een andere publiekstrekker, in de categorie muziek, is Massi. wiens hiphop dusdanig aansloeg dat hij de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland in 2016 won en ook met de Popronde in 2017 aan de haal ging.

Kaarten

Kaarten voor de tiende editie van Festival Hongerige Wolf zijn te koop via https://www.festivalhongerigewolf.nl/tickets/ .

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Streekblad

Nieuws

menu