GGD Groningen breidt aantal vaccinatielocaties verder uit en start met prikken tegen coronavirus in Oude Pekela en Nieuwe Pekela

Foto: ANP

GGD Groningen breidt volgende week het aantal vaccinatielocaties in de provincie verder uit. Vanaf 23 februari kan men terecht voor een vaccinatie of booster tegen corona in Nieuwe Pekela. Vanaf 25 februari is dat ook mogelijk in Oude Pekela.
Lees meer over
Pekela

Zo is het voor inwoners uit de gemeente Pekela mogelijk om dichtbij huis een vaccinatie of booster te halen. In beide plaatsen zijn tijdelijke vaccinatielocaties geregeld, waar men zonder afspraak terecht kan voor het halen van een boosterprik. De vaccinaties worden uitgevoerd door een team van GGD-medewerkers.

Vanaf woensdag 23 februari op woensdagen tussen 12.00 en 16.00 uur kan men in Nieuwe Pekela langskomen bij Fysiopraktijk Vita Salis aan de Ds. S. Tjadensstraat. En vanaf vrijdag 25 februari wordt er op vrijdagen tussen 9.30 en 14.00 uur geprikt tegen corona in Huisartsenpraktijk Het Dokhuis aan de Raadhuislaan in Oude Pekela.

Ook is het mogelijk om zonder afspraak een eerste, tweede of derde (voor mensen met een ernstige afweerstoornis) vaccinatie te halen. Andere vaccinatielocaties in de provincie Groningen zijn in de stad Groningen aan de Osloweg en in HanzePlaza (Protonstraat), Veendam, Zuidhorn, Stadskanaal, Scheemda, Appingedam, Hoogezand en Winsum.

Nieuws

menu