178 studieplekken voor studenten Hanzehogeschool Groningen in Forum Groningen

Het Groninger Forum Foto: Frits Poelman

Studenten van de Hanzehogeschool Groningen kunnen zich vanaf 1 december in Forum Groningen voorbereiden op hun tentamens. Bestuursvoorzitter Henk Pijlman van de Hanzehogeschool en directeur Dirk Nijdam van Forum Groningen zijn overeengekomen dat de Hanzehogeschool voor de duur van zeker vijf jaar minstens 178 studieplekken hebben in Forum Groningen.

Studenten van de Hanzehogeschool konden al in de Groninger Forum Bibliotheek in de Oude Boteringestraat terecht om te studeren. Dit omdat de Universiteitsbibliotheek gedurende de tentamenperiodes van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) alleen toegankelijk voor studenten van de RUG.

Omdat deze optie succesvol gebleken is, investeert de Hanzehogeschool ook in studieplekken in het Forum. De studieplekken zijn, verspreid door het hele pand, voorzien van wifi en stroompunten. Ze zijn beschikbaar tijdens de normale openingstijden van het Forum.

Hoewel de studieplekken vanaf 1 december beschikbaar zijn, is de verwachting dat ze pas een maand later echt intensief gebruikt worden: eind januari is de eerstvolgende tentamenperiode (na 1 december).

Nieuws

menu