Boekpresentatie Bep Schilder in Sociëteit De Harmonie in Groningen. Met minilezing auteur én livemuziek van Hanneke Kappen en The Freelancers

Omslag van het boek van Bep Schilder.

Sociëteit De Harmonie in Groningen is dinsdag 8 september het (verlate) toneel van de presentatie van het tweede deel van de autobiografische romantrilogie ‘De Poort, de Paljas en het Meisje’ van Bep Schilder.
Lees meer over
Stad

Bep Schilder verblijft sinds haar 20ste afwisselend in Kampen, Groningen en Ierland. De Poort, de Paljas en het Meisje vertelt het levensverhaal van deze domineesdochter met het syndroom van Asperger.

Belangrijk deel speelt in Groningen

Een belangrijk deel van het tweede boek speelt in het Groningen van de jaren ‘80, waar Schilder toen, met haar 3-jarige dochter, opnieuw was neergestreken. Ze werd een vertrouwd gezicht in gelegenheden als De Koffer, Wolthoorn & Co, De Drie Gezusters en La Baborack.

Boekpresentatie uitgesteld

Het boek verscheen 14 februari van dit jaar al. De muzikaal omlijste boekpresentatie werd vanwege de coronacrisis uitgesteld tot dinsdag 8 september.

Bep Schilder geeft dan een minilezing in twee delen met als titel: ‘Het autistisch brein, voorbode van een nieuwe mensheid’. Verder is een belangrijke rol weggelegd voor Hanneke Kappen. Zij leidt de boekpresentatie in en zingt twee ‘toepasselijke liedjes’. Ook is er livemuziek van The Freelancers.

De boekpresentatie begint om 20.15 uur.

Nieuws

Meest gelezen

menu