Certe verruimt tijden bloedafname in wijken Beijum en Lewenborg in Groningen

Foto: Shutterstock

Medisch laboratorium Certe verruimt maandag 17 augustus de openingstijden van twee van zijn locaties in Groningen, Gezondheidcentrum Lewenborg en het Heerdenhoes in Beijum.

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, sloot Certe 18 maart de deuren van zijn bloedafname-locaties in of bij instellingen in Groningen, Drenthe en Friesland.

Verruiming openingstijden

De locaties Gezondheidcentrum Lewenborg en het Heerdenhoes in Beijum gingen medio juli weer (beperkt) open voor bloedafname. De openingstijden van deze locaties worden 17 augustus verruimd.

Het Heerdenhoes is vanaf dan behalve op woensdagen (08.30 - 10.00 uur) ook op maandagen (08.45 - 09.45 uur) geopend, Gezondheidscentrum Lewenborg behalve op vrijdagen (08.00 - 10.00 uur) ook op dinsdagen (08.00 - 09.30 uur) en donderdagen (08.00 - 09.00 uur).

Alleen op afspraak

Om wachtrijen en volle wachtruimtes te voorkomen, werkt het medisch laboratorium alleen op afspraak. Verder wordt mensen met corona-gerelateerde klachten gevraagd - in overleg met de (huis)arts of trombosedienst - hun afspraak uit te stellen. Als de (huis)arts vindt dat bloedafname medisch noodzakelijk is, wordt daarvoor een speciale afspraak gemaakt.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Stad
menu