Circusartiesten uit Groningen beginnen dinershow in De Loods

De artiesten van Cirqulinair. Foto: Cirqulinair

Van 14 tot en met 16 augustus spelen Groningse circusartiesten het ‘variété diner’ Cirqulinair in De Loods aan de Neutronstraat in Groningen. Tijdens dit evenement kan het zomaar zijn dat je eten wordt geserveerd door een van de acrobaten die zojuist in de trapeze hingen.

Normaal gesproken zijn de bevriende artiesten wereldwijd op tournee, maar dankzij corona gingen de optredens niet door. Omdat het voor de artiesten lastig is om zonder doel te trainen, zijn ze Cirqulinair begonnen. Het eten wordt verzorgd door De Loods en de creatieve input (en bediening) wordt door de artiesten zelf gedaan.

Iets leuks geven aan de Groningers

„We zitten vol met creativiteit en juist nu kunnen we daar iets mee doen. In deze onzekere tijd willen we iets leuks geven aan de Groningers”, vertelt Roos Hermanides van Duo Musa, een van de artiesten die optreden tijdens Cirqulinair. Andere artiesten die tijdens de avonden te zijn bewonderen zijn Tobit & Jasmijn, Hilbert Geerling, Yusuf, Mindra, Lin, Karim en Arlette Hanson, de enige Fries in het gezelschap.

Cirqulinair wordt gespeeld en gemaakt door Duo Musa, Tobit & Jasmijn, Hilbert Geerling, Yusuf, Mindra, Lin, Karim (allen uit Groningen) en Arlette Hanson (de enige Fries in het gezelschap). Een kaartje voor het diner kan je bestellen via de website van De Loods .

Je kunt deze onderwerpen volgen
Stad
menu