Defect materieel: intrillen damwandplanken aan westzijde Hereweg in Groningen gaat volgende week nog even door

Intrillen van damwanden voor de aanleg van het verdiepte gedeelte van de Zuidelijke Ringweg van Groningen. Foto: Archief DVHN

Bij het intrillen van damwandplanken aan de westzijde van de Hereweg in Groningen is deze week materieel kapot gegaan. Daardoor konden minder planken ingetrild worden en moet op deze plek langer doorgewerkt worden.
Lees meer over
Stad

Combinatie Herepoort werkt deze en volgende maand op twee locaties aan het intrillen van damwandplanken voor de verdiepte liggen van de zuidelijke rindweg.

Aan de westzijde van de Hereweg wordt een tussenwand ingetrild. Dat is een damwand die overdwars aangebracht wordt, om de bouwkuip in verschillende stukken te verdelen.

Deze werkzaamheden zouden van woensdag tot en met vrijdag duren. Nu moeten echter ook dinsdag 28 en woensdag 29 april wandplanken ingetrild worden. Dat gebeurt beide dagen tussen 07.00 en 17.00 uur.

Werkzaamheden bij de Kemkensberg

Verder worden bij de Kempkensberg, ter hoogte van DUO/ Belastingdienst, damwandplanken ingetrild. Dit zijn de damwandplanken voor de noordwand, zuidwand en twee tussenwanden.

Deze werkzaamheden duren tot vrijdag 15 mei.

Nieuws

Meest gelezen

menu