Eigenzinnig Festival (voor jonge gezinnen) bij EM2 in Groningen

EM2 in Groningen. Foto: Archief DVHN

Een paar maanden later dan aanvankelijk gepland, wordt zondag het eerste Eigenzinnig Festival gehouden. Bedoeld voor jonge gezinnen. Plaats van handeling is EM2 op het Suikerunieterrein in Groningen.

Volgens organisator Soscha de Klerk is het Eigenzinnig Festival een ‘kleinschalig, creatief festival waar jonge gezinnen samen kunnen komen om te ontspannen en om inspiratie op te doen om eigenzinnig te zijn’.

Focus op kinderen tot en met 10 jaar

Het festival stond oorspronkelijk tweede paasdag geprogrammeerd, maar kon toen, vanwege de coroncrisis, niet doorgaan. Nu komt het er alsnog van.

‘Omdat een hoop van de activiteiten zijn gefocust op kinderen tot en met 10 jaar, kunnen we grotendeels doorgaan zoals we pre-corona van plan waren’, stelt De Klerk in een persbericht.

‘Zij hoeven zich immers niet aan de anderhalve meterregel te houden. De ouders en andere volwassenen die aanwezig zijn moeten hier natuurlijk wel goed op letten.’

Babygebaren, muziek en yoga

Op het programma staan activiteiten als workshops babygebaren, muziek en yoga. Verder kunnen kinderen (en hun ouders) zich doorlopend vermaken met knutselopdrachten en spelletjes.

Het festival duurt van 12.00 tot 17.00 uur.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Stad
menu