Energy Academy en Campus Groningen organiseren met Meet Your Future in Energy een digitaal evenement voor bedrijven en talent in de energiesector

Foto: Eigen foto

Energy Academy en Campus Groningen hebben voor dinsdag 24 november het online carrière-evenement Meet Your Future in Energy georganiseerd. Zij bieden hiermee bedrijven en talent in de energiesector de mogelijkheid elkaar te ontmoeten. Met als achterliggende gedachte dat we voor de energietransitie de beste en slimste bedrijven, innovaties én mensen nodig hebben.
Lees meer over
Stad

Meet Your Future in Energy biedt (inter)nationaal talent en bedrijven met workshops, webinars, interactieve mastercalsses, 1-op-1 meetings, digitale stand en netwerkgesprekken alle gelegenheid met elkaar in contact te komen.

Het digitale evenement is bedoeld voor talent op mbo-, hbo en wo-niveau, en voor de professionals binnen én buiten de regio.

Meet Your Future in Energy , dat mede mogelijk wordt gemaakt door de gemeente Groningen en Make it in the North , duurt van 15.00 tot 17.30 uur. Aanmelden: www.meetyourfuture.online .

Nieuws

Meest gelezen

menu