Gorilla's stalt nu ook bakfietsen op de stoep in de Oude Ebbingestraat in Groningen. Twee kanten van de straat geconfisqueerd door bezorgdienst

Na gewone fietsen nu ook bakfietsen op de stoep.

Voor het pand van de bezorgdienst Gorilla’s staan een stuk of dertig snelle fietsen geparkeerd. De overkant van de straat is inmiddels ook geconfisqueerd door enorme bakfietsen van Gorilla’s.

De bezorgdiensten rukken op in Groningen. Na Gorilla’s in de Oude Ebbingestraat, heeft ook Flink zich gevestigd in de stad. Die laatste, aan de Oosterstraat gevestigde boodschappenbezorger laat de fietsen nog zoveel mogelijk inpandig parkeren door de bezorgers. In de Ebbingestraat staan de fietsen voor de deur van het magazijn van Gorilla’s. De bakfietsen staan aan de overkant.

Net op tijd voor de tomatensaus

De fietskoeriers van Gorillas en Flink beloven razendsnel boodschappen aan huis te leveren tegen aantrekkelijke tarieven. De snelle boodschapbezorgdiensten Gorillas (in het zwart) en Flink (in het roze) rukken op in de stad.

Wie tijdens het koken ontdekt een paar tomaten vergeten te zijn, kan die bij Flink en Gorillas voor 1,80 laten bezorgen. Binnen tien minuten staat een bezorger voor de deur. Net op tijd voor de tomatensaus.

In de Groningse panden in de Oude Ebbingestraat en de Oosterstraat ontvangen magazijnwerkers de bestellingen. De bezorgers vliegen vervolgens op elektrische fietsen de stad in om de belofte van ‘tien minuten’ waar te maken.

De producten van Gorillas en Flink zijn maar een fractie duurder dan bij de reguliere supermarkten, terwijl de bezorgkosten laag liggen. Bovendien noopt de belofte tot snelle bezorging tot meerdere magazijnen in de steden, met veel personeel. En veel fietsen. Ook bakfietsen dus, voor de klanten die wat meer willen bestellen dan een pot tomatensaus.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Stad
menu