Hanzehogeschool Groningen-student Kylian Ligtelijn in de race voor FMN Student Award

De Van OlstToren van de Hanzehogeschool Groningen. Foto: Archief DvhN

Kylian Ligtelijn, student aan de Hanzehogeschool Groningen, is een van de zes genomineerden voor de FMN Student Awards 2020.

De FMN Student Awards worden toegekend aan de bachelor- en de masterstudent die in het studiejaar 2019-2020 de scriptie hebben geschreven met de meeste impact of grootste relevantie voor de ontwikkeling en innovatie van het facilitaire vakgebied.

Kylian is een van de drie genomineerden in de categorie Bachelor. Met van zijn scriptie, getiteld: Towards a better energy performance , wil hij de huidige energieprestatie inzichtelijk maken, en laten zien welke mogelijkheden er zijn om betere prestaties te creëren.

Scripties anoniem beoordeeld

Een selectiecommissie heeft alle inzendingen anoniem beoordeeld: de commissie wist niet wie de scripties hadden geschreven en aan welk opleidingsinstituut zij studeren. Uit alle inzendingen zijn zes scripties geselecteerd voor de finale van de FMN Student Awards.

De finalisten maken de komende weken samen met Facility Management Nederland (FMN) - de beroepsvereniging voor iedereen die geïnteresseerd is in het facilitaire domein - een video waarin zij hun afstudeeronderzoek presenteren. In de tussentijd beoordeelt een vakjury de genomineerde scripties.

Donderdag 12 november bepaalt dit oordeel, samen met het oordeel van de deelnemers aan het digitale FMN-congres Connect XL Back to school!, welke studenten met de awards aan de haal gaan.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Stad
menu