Hondje Stroom van zangeres Marlene Bakker sinds enorme vuurwerkknal op de vlucht in Groningen. Heb jij het beestje gezien?

Hondje Stroom. Foto: Eigen Foto

Streektaalzangeres Marlene Bakker is op vrijdagavond haar hondje Stroom kwijtgeraakt in het Noorderplantsoen in Groningen. Het zwarte beestje sloeg op de vlucht nadat er in de buurt vuurwerk werd afgestoken en is nog steeds niet thuis.
Lees meer over
Stad

,,Ik liep gisteravond rond elf uur door het plantsoen met Stroom. Opeens klonk een enorme vuurwerkknal," vertelt Bakker. Het hondje schrok en sloeg op de vlucht. ,,Sindsdien is ze spoorloos. Ik snap er niks van."

Bakker roept op Twitter op om het telefoonnummer op het halsbandje van Stroom te bellen, en niet zelf achter het hondje aan te rennen. ,,Ze is bang voor andere mensen. Ze komt uit Roemenië en is hier pas sinds maart."

Gespot in Zwanestraat

De zangeres is zelf ook op zoek naar Stroom. Op zaterdagochtend zou het hondje in de Zwanestraat zijn gespot, maar Bakker heeft haar daar niet aangetroffen. ,,Stroom is heel bijzonder voor mij. Het is het liefste hondje dat er is."

Nieuws

Meest gelezen

menu