Hoog geëerd publiek... : jong talent van Zomerschool De Steeg straalt op bijzondere plekken van MartiniPlaza Groningen. Voorstellingen op vrijdag en zaterdag zijn online te boeken

Zomerschool De Steeg in MartiniPlaza. Foto: De Steeg

De Zomerschool van MartiniPlaza en Theater De Steeg in volle gang. Maar liefst 70 jongeren van 11-18 jaar volgen de hele week workshops theater, musical en film. Op vrijdag en zaterdag zijn de presentaties, op diverse bijzondere plekken in MartiniPlaza.
Lees meer over
Stad

Theater De Steeg en MartiniPlaza organiseren de Zomerschool dit jaar voor de tweede keer. Vorig jaar was het een groot succes en ook dit jaar bruist het pand weer van enthousiasme, creativiteit en jong talent.

Onder leiding van professionele theatermakers, regisseurs, muzikanten en performers wordt er in alle hoeken en gaten van het gebouw gezongen, gedanst, theater en muziek gemaakt. Terwijl buiten de regen met bakken uit de hemel komt, stralen hier binnen de jongeren op het podium.

Presentaties voor publiek

Op vrijdag en zaterdag zijn de presentaties voor publiek. Daarbij gaat het publiek in kleine groepjes langs de verschillende scènes, op allerlei bijzondere plekken in MartiniPlaza. Reserveren kan via www.martiniplaza.nl/agenda .

Vrijdag 20 augustus: 19.00 uur, 19.15 uur en 19.30 uur. Zaterdag 21 augustus: 13.00 uur, 13.15 uur, 13.30 uur, 16.00 uur, 16.15 uur en 16.30 uur.

Meer info www.theaterdesteeg.nl

Nieuws

Meest gelezen

menu