Jolien uit Groningen werd het ziekenhuis in getrapt door twee tieners, die fietsen vernielden in haar straat: 'Ik hoop dat ze goede hulp krijgen'

„Als ze messen bij zich hadden gehad of zelfs stevigere schoenen, dan had ik hier misschien niet gezeten”, vertelt Jolien Eijkhout (42) uit Groningen. Zaterdagavond werd ze in haar eigen straat zwaar mishandeld door twee tieners.
Lees meer over
Stad

Eijkhout hoort vanuit haar woonkamer luid gekletter van fietsen, voor de tweede avond op rij. „Ik keek naar buiten en zag twee mensen fietsen omgooien. Het ging zo hard dat er ook dingen afbraken.’’

De Groningse gaat naar buiten en ziet twee donker geklede figuren, waarvan een met een bivakmuts op het hoofd. Op de vraag waarom de twee zoveel rotzooi trappen komt geen antwoord. „Ik probeerde de bivakmuts eraf te krijgen. Maar dat viel niet goed.”

Zondagavond hield de politie twee verdachten aan voor de mishandeling. Een minderjarige jongen en een minderjarig meisje, allebei uit Groningen.

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nieuws

Meest gelezen

menu