Kids-United opent vernieuwde McDonald’s Sontplein. Spelers mogen als eerste door de nieuwe McDrive

Een team van Kids United. Foto: Kids United

Spelers van Kids United openen zaterdag de verbouwde McDonald’s Groningen Oost, beter bekend als de McDonald’s op het Sontplein in Groningen. Dat doen zij door als eerste door de vernieuwde McDrive te rijden, in hun eigen bus.

Kids United, de door FC Groningen geadopteerde voetbalclub die voetbaltrainingen en activiteiten voor kinderen en jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking mogelijk maakt, bewijst de fastfoodketen daarmee een wederdienst. De vestiging op het Sontplein is namelijk al enkele jaren hoofdsponsor van Kids United.

Elektrische veegmachine voor zwerfafval

McDonald’s Groningen Oost heeft een dubbele rijbaan voor het afhalen van menu’s (McDrive) gekregen. Verder is een McCafé gerealiseerd en heeft het interieur een opfrisbeurt gekregen.

Bovendien is geïnvesteerd in duurzaamheid. Zo is een elektrische veegmachine afgeschaft om het zwerfafvalprobleem in de omgeving van het restaurant op te lossen, wordt vooraan uitsluitend groene stroom (in plaats van gas) gebruikt, is overal ledverlichting aangebracht en is het restaurant voorzien van waterloze toiletten.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Stad
menu