Last Man Standing in Groningen. Deelnemers staan drie uur op voor mensen met psychische problemen

Jasper Demollin (midden) tijdens MIND in Ermelo in 2018. Foto: Eigen foto

MIND heeft voor zaterdag 30 oktober voor de vijfde keer haar evenement Last Man Standing georganiseerd. Honderden mensen staan daarbij letterlijk én figuurlijk op voor mensen met psychische problemen. Ook, voor het eerst, in Groningen.
Lees meer over
Stad

Deelnemers halen geld op voor non-profitorganisatie MIND door drie uur lang, van 12.00 tot 15.00 uur, op een paal of andere verhoging te blijven staan. Dat gebeurt behalve op de hoofdlocatie in Amsterdam, in Groningen, Utrecht, Nijmegen en enkele zelfgekozen locaties door het hele land.

In Groningen werkt MIND hiervoor samen met Stichting Open Mind, die met de expositie OPEN over depressiviteit op het plein bij de Der Aa-kerk staat. Ongeveer 20 mensen hebben zich tot nu toe aangemeld voor deelname in Groningen.

Optreden Bizzey

Omdat MIND dit jaar op meerdere locaties plaatsvindt, gaat het evenement gepaard met een interactieve livestream, met veel interviews met deelnemers, persoonlijke verhalen en muziek. Ook zijn er optredens van onder meer Bizzey en psycholoog en rapper Daisy Veenstra (Daisz).

De presentatie is in handen van Jurre Geluk (bekend van Spuiten & Slikken ) en Jasper Demollin ( Streetlab en Expeditie Robinson ).

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nieuws

Meest gelezen

menu