Lokale partij 100% Groningen opent corona-meldpunt

Marjet Woldhuis. Foto: A2J Photograpy

Lokale partij 100% Groningen heeft woensdag een corona-meldpunt geopend voor inwoners van de gemeente Groningen die tegen problemen aanlopen bij de gemeente.

100% Groningen stelt de voorbije weken en (vooral) dagen een groot aantal e-mails, telefoontjes en WhatsApp-berichtjes te hebben gekregen van inwoners van de gemeente Groningen die, ondanks de extra hulpmaatregelen, in de problemen zijn gekomen.

De fractie van de partij heeft besloten deze meldingen te bundelen, om vervolgens proberen de inwoners van de gemeente Groningen te helpen. Het meldpunt wordt ondersteund door vrijwilligers van de partij.

‘Het is belangrijk dat mensen zich eerst melden bij de aangewezen instanties maar mochten ze daar geen gehoor krijgen dan kunnen zij bij ons terecht’, schrijft fractievoorzitter Marjet Woldhuis in een persbericht. ‘Door de problemen goed bij het gemeentebestuur in beeld te brengen kan er mogelijk toch een vangnet geboden worden.’

Inwoners van de gemeente Groningen die in de problemen zijn gekomen, kunnen via een speciale pagina op de website van 100% Groningen een melding maken, of een WhatsApp-berichtje sturen naar 06 - 330 30 330. Per e-mail een melding maken kan ook: meldpunt@100pgroningen.nl .

Je kunt deze onderwerpen volgen
Stad
Coronavirus
menu