Musicalschool Groningen zoekt jongeren voor de jubileum musical 'Er was eens iets anders'. Audities zijn in januari 2022

Musicalschool Groningen zoekt jongeren voor jubileum musical Musicalschool Groningen

Musicalschool Groningen doet een auditieoproep voor de musical ‘Er was eens iets anders’ die in november 2022 wordt uitgevoerd. Jonge enthousiaste spelers van 12 tot 24 jaar zijn welkom.
Lees meer over
Stad

In de eigengemaakte productie ‘Er was eens iets anderss’ komen oude en nieuwe personages van tien jaar Musicalschool Groningen weer tot leven in één verhaal. Midzomernachtdroom, Tovenaar van Ozz, Lang leve de koningin, Peer Gynt. Het komt allemaal aan bod in zang, dans en spel.

De (gratis) audities zijn op 19 en 26 januari 2022, repetities op woensdagavonden van februari 2022 tot en met november 2022. De voostelling is in november 2022. Deelnemersbijdrage 42 euro per maand.

Aanmelden kan tot januari via www.marjongeldof.nl .

In de tien jaar dat Musicalschool Groningen bestaat, zetten leerlingen verschillende musicals op de planken. Zoals Macbeth, Lang Leve de Koningin, Peer Gynt, De Tovenaar van Ozz, Peter Pan en De Toverfluit.

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nieuws

Meest gelezen

menu