OldStars Beweegdag sluit OldStars Sportweek officieel af op sportcomplex Corpus den Hoorn in Groningen

Foto: Hans Mossel Foto: Hans Mossel

Vandaag 1 oktober, op Nationale Ouderendag, wordt de eerste editie van de OldStars Sportweek Groningen officieel afgesloten tijdens de OldStars Beweegdag op sportcomplex Corpus den Hoorn in Groningen.
Lees meer over
Stad

Al vanaf 25 september kunnen ouderen zeven dagen lang kennismaken met diverse aangepaste OldStars spelvormen bij verschillende sportverenigingen in de provincie Groningen.

Tijdens de OldStars Beweegdag zijn 55 plussers van harte welkom om kennis te maken met diverse OldStars sporten. Daarnaast is er de mogelijkheid om te komen kijken, of het Vitaliteitsplein te bezoeken, met diverse informatiekraampjes, sport- en spelmogelijkheden en de gezonde huiskamer. Er is de hele dag EHBO aanwezig en er wordt rekening gehouden rekening met de actuele coronamaatregelen. Meer informatie over het programma en de mogelijkheid om aan te melden is te vinden op www.hvdsg.nl/oldstars-beweegdag Deelname is gratis.

Gezamenlijk initiatief

De OldStars Sportweek is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds, Menzis, FC Groningen en Huis voor de Sport Groningen. Het wordt ondersteund door de provincie Groningen. Tijdens de OldStars Sportweek bezoeken diverse sporticonen, zoals Tom Okker, Bettine Vriesekoop en Floris Jan Bovelander, de provincie.

Nieuws

Meest gelezen

menu