Popkoor Estrellas uit Groningen geeft digitaal herfstconcert

Popkoor Estrellas (voor de coronacrisis). Foto: Mitsuko

Studentenpopkoor Estrellas uit Groningen presenteert zaterdag 21 november twee keer het programma ‘A Journey Through Time’. Plaats van handeling is de concertzaal van Vrijdag in Groningen, maar voor het publiek doet dat er niet toe. Dat zit namelijk niet in de zaal, maar kan thuis (of elders) livestreams van de concerten volgen.

De leden van het door Wilfred Reneman geleide popkoor werken in normale omstandigheden gedurende een academisch jaar toe naar een afsluitend concert in de zomer. Dat was ook dit jaar de bedoeling. Na de uitbraak van het coronavirus moesten de repetities echter gestaakt worden en werd het concert afgelast.

Digitaal concert

Inmiddels zijn die repetities weer hervat - vanwege de afstandsregels niet in de normale repetitieruimte, maar in een voormalige bioscoopzaal - is het koor gewend aan het zingen op anderhalve meter afstand van elkaar en is het er helemaal klaar voor om weer een concert te geven.

Digitaal. Publiek kan tegen betaling livestreams van het concert volgen.

Popnummer van vroeger tot nu

Het thema van dit concert is al een jaar geleden vastgesteld: A Journey Through Time . Popnummers van vroeger tot nu vormen een reis door de tijd.

Popkoor Estrellas geeft het concert twee keer, om 19.00 uur en om 21.00 uur. Tickets zijn uitsluitend online verkrijgbaar .

Je kunt deze onderwerpen volgen
Stad
menu