Reportage intocht Sinterklaas in Groningen om 17.00 uur online en op tv te zien

Dit jaar waren er geen bezoekers op de kades bij de intocht van Sinterklaas. Op de foto uit 2014 kon dat nog wel. Foto: Jan Willem van Vliet

De inwoners van Groningen konden dit jaar de goedheiligman niet ontvangen. Een tv-crew heeft hem en zijn gevolg toch vastgelegd, met inachtneming van de coronamaatregelen. Zaterdag wordt de reportage uitgezonden op tv en internet.
Lees meer over
Stad

Sinterklaas en zijn Pieten kwamen met pakjesboot Emma aan en zijn vervolgens naar het Stadhuis gegaan. De reportage hiervan wordt zaterdag 21 november om 17.00 uur uitgezonden op Podium TV, RTV Noord en OOG TV. Daarnaast is de uitzending te bekijken op de website van Dagblad van het Noorden , op de kinderafdelingen van een aantal ziekenhuizen en het YouTube-kanaal van de organisatie, de Koninklijke Vereniging voor Volksvermaken (KVvV).

Tekeningen

KVvV heeft daarnaast basisschoolkinderen opgeroepen om tekeningen voor Sinterklaas te maken. Die kunnen ingeleverd worden op de basisscholen of digitaal naar de Sint worden verstuurd.

De tekeningen kunnen tot en met 27 november ingeleverd worden en misschien ontvangen de kinderen nog een bedankje van Sinterklaas.

Nieuws

Meest gelezen

menu