Robin van den Broeke van de locatie Admiraal de Ruyterlaan in Groningen uitgeroepen tot beste docent Alfa-college

Robin van den Broeke. Foto: Eigen foto

Robin van den Broeke is dinsdagavond uitgeroepen tot beste docent van regionaal opleidingencentrum Alfa-college. Dat gebeurde vanwege de coronacrisis niet in EM2 in Groningen, zoals de bedoeling was, maar in de virtuele show Alfa’s goud op YouTube.

Van den Broeke is docent elektrotechniek op de locatie Admiraal de Ruyterlaan in Groningen. ,,Robin zorgt voor verbinding tussen al zijn studenten, ondanks verschil in afkomst, cultuur of religie”, motiveerde de jury de uitverkiezing van Van den Broeke. ,,Ook neemt hij zijn studenten regelmatig mee buiten de school, om praktische voorbeelden te laten zien op het gebied van techniek.”

Beste student Alfa-college

De 23-jarige Midya Osso werd na een videopitch uitgeroepen tot beste student van het Alfa-college. Zij volgt een Entree-opleiding zorg in Hardenberg en viel bij de jury op vanwege haar leergierigheid en doorzettingsvermogen.

Martini Ziekenhuis beste leerbedrijf

Het Martini Ziekenhuis in Groningen werd uitgeroepen tot beste leerbedrijf van het Alfa-college. Dit vanwege een leerplatform waarin mbo-studenten samenwerken met hbo-studenten.

Beste praktijkopleider

Annemiek Mager, praktijkopleider bij Mondzorg Drenthe in Beilen, werd verkozen tot beste praktijkopleider. Als preventieassistente leidt zij tandartsassistent op. De jury toonde zich enthousiast over haar persoonlijke benadering en haar manier om een veilige en uitdagende leersituatie te creëren.

Beste student buitencategorie

Mohamed Younes en Berry Kosters werden in het zonnetje gezet als beste studenten buitencategorie. Younes volgt taallessen op het Alfa-college aan de Admiraal de Ruyterlaan, Kosters op het Alfa-college in Hardenberg.

Beide cursisten tonen volgens de jury durf, lef en moed. Ook delen ze proactief hun ervaring met de taalcursussen met andere mensen.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Stad
menu