Studenten tandheelkunde uit Groningen winnen publieksprijs NT-GSK Bachelorscriptie Award

Sharon Dalhuisen, Jasmijn Kloet en Marlies Elshoud. Foto: Eigen foto

De Groningse studenten Sharon Dalhuisen, Marlies Elshoud en Jasmijn Kloet hebben de publieksprijs van de NT-GSK Bachelorscriptie Award gewonnen.
Lees meer over
Stad

De studenten tandheelkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen kregen de meeste publieksstemmen voor hun scriptie over de invloed van calcium op tanderosie in een zuur milieu .

Een derde van de stemmen

In totaal werd de afgelopen twee weken 1581 keer gestemd voor de publieksprijs. Ongeveer een derde van de stemmen – 544 – ging naar de drie Groningse studenten. Hun scriptie was een van de in totaal vijf genomineerde scripties.

De publieksprijs bestaat uit een verrassingspakket van beroepsorganisatie van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen KNMT en healthcare bedrijf Glaxo Smith Kline (GSK), dat de scriptieprijs al jaren sponsort.

NT-GSK Bachelorscriptie Award

De eerste prijs - bestaande uit een award en 1000 euro - werd gewonnen door Iva Raghoebar van het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam.

De NT-GSK Bachelorscriptie Award is een initiatief van het Nederlands Tandartsenblad (NT) en GSK. De prijs werd voor de veertiende keer uitgereikt.

Nieuws

Meest gelezen

menu