Van vilt tot illustraties, van kunst tot ambachtelijk gemaakte lekkernijen. En vintage. Zeldzaam Mooi Winter Markt siert Vismarkt in Groningen

Op de Vismarkt in Groningen Foto: Zeldzaam Mooi Winter Markt

De Zeldzaam Mooi Winter Markt op koopzondag 7 november op de Vismarkt in Groningen staat alvast in het teken van in winterse sferen. Te verkrijgen zijn unieke, originele en handgemaakte producten. Verder kramen met creatief hergebruik, vintage en retro artikelen.
Lees meer over
Stad

Op deze wel heel bijzondere en gezellige markt vinden liefhebbers unieke en bijzondere cadeaus voor jezelf of je geliefden voor de aankomende feestdagen. Van vilt, illustraties, kunst, (woon) accessoires, tot tassen, ambachtelijk gemaakte lekkernijen, kleding en nog heel veel meer.

Geniet ook van een beker warme biologische chocolade melk met slagroom en marshmallows of van een beker heerlijke glühwein naar eigen recept vanuit de Boutique Bar.

Jukebox met soul, funk en jazz

Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van plaatjes. Op de Zeldzaam Mooi Winter Markt zorgt Oscar voor de muzikale winterse omlijsting met oude singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop.

Zondag 7 november 2021 van 11.00 tot 17.00 uur Vismarkt in Groningen. Gratis toegang.

Meer informatie en deelname www.zeldzaammooi.com .

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nieuws

menu