Vanaf 1 juni elke dag groot 'Festival Terras' op het Suikerunieterrein in Groningen

Een terras op het suikerunieterrein voor de coronatijd. Foto: Stadslab Groningen

Stadslab Groningen komt met een alternatief voor het festivalseizoen: Het Festival Terras. Vanaf 1 juni kun je elke dag terecht bij het Suikerunieterrein in Groningen voor een groot terras.

Op het Suikerunieterrein kun je vanaf juni terecht voor barretjes, muziek en streetfood. Eigenlijk alles om een heuse festivalsfeer te creëren bij gebrek aan the real deal .

Het terras opent maandag 1 juni, maar die dag is al helemaal volgeboekt. Vanaf de opening is het Festival Terras elke dag om 12:00 geopend, dus er zijn nog zat kansen om het sfeertje mee te pakken. Reserveren is verplicht via  de site van Stadslab Groningen.

Bestellen met je telefoon

Bij het Stadslab gelden dezelfde regels als bij andere terrassen: maximaal vier man per tafel tenzij het een huishouden is, reserveren verplicht, handen wassen, zoveel mogelijk aan tafel blijven zitten en afstand houden tot andere gasten en het personeel.

Terrasgangers kunnen met de telefoon via een QR-code bestellen en de drankjes bij de bar afhalen. Eten wordt op gepaste afstand van de tafels afgeleverd.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Stad
Coronavirus
menu