Vintage, upcycling, tosties en DJ Swoolish zorgen voor de juiste festival-vibe op de vijfde editie Suikermarkt bij EM2 Groningen

Suikermarkt bij EM2 Groningen. Foto: Suikermarkt

Op de mooie plek van het voormalig Suikerunie terrein bij EM2 is zondag 29 augustus vanaf 11.00 uur de vijfde editie van de Suikermarkt.

De markt staat garant voor een bont assortiment aan vintage kleding, meubeltjes, vinyl, sieraden, upcycling, interieurdecoratie, en meer. Creatieve standhouders bieden zelfgemaakte producten aan. Bijvoorbeeld kaartjes, zelfgemaakte sieraden, handgemaakte biologische zepen, zelfgebakken taarten en koekjes en jams en chutneys.

Lekkere hap en een drankje

De lekkere trek kan wordt gestild bij Mijn Zusenik met fantasievolle tosties en Cow and Chicken Foodcaravan met veel verschillende wraps. Daarnaast verzorgt het beproefde team van EM2 de dorstige mens. Koffie en thee, ijskoude biertjes en wijntjes op het gezellige terras en in de tuin. Ook is Rianne er van Rianne’s Boerderij ijs. Zij schept zelfgemaakt ijs voor grote en kleine kinderen. Live muziek zal ook niet ontbreken: Het Groningse duo Lenny & Junior spelen mooie liedjes en Swoolish draait toffe plaatjes!

Voor en door kinderen is er kleedjesverkoop en kinderen kunnen gratis worden geschminkt. Kortom: een supergezellige markt met een heerlijke festival-vibe.

Niet alleen op 29 augustus is er een Suikermarkt... Ook op zondag 26 september en 24 oktober staat er een Suikermarkt op het programma bij EM2.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Stad
menu