Zernike Cinema: filmavonden in Energy Barn in Groningen

Zonsondergang boven de Zernike Campus in Groningen. Foto: Droninger

Onder de noemer Zernike Cinema worden woensdag 29 en donderdag 30 september een documentaire en een film vertoond in de Energy Barn, de energieproeftuin op de Zernike Campus in Groningen.
Lees meer over
Stad

Zernike Campus wordt woensdag afgetrapt met 100UP , een documentaire die verschillende inkijkjes geeft in de levens(wijsheid) van de alleroudsten.

Donderdag is Biggest Little Farm te zien. Deze film gaat over John en Molly Chester, die in een klein appartement in Los Angeles wonen. Molly is culinair recensent en chef-kok en droomt er al jaren van om een duurzame boerderij te beginnen waar ze haar eigen producten kan verbouwen.

Deze films sluiten aan bij de maatschappelijke doelen van de Zernike Campus: healthy ageing (gezond ouder worden), duurzaamheid en energie.

Vier de Groningse zomer

Zernike Cinema is onderdeel van de campagne Vier de Groningse zomer van de gemeente Groningen en Marketing Groningen. Deze gezamenlijke campagne heeft als doel mensen te enthousiasmeren bijzondere gebieden in Groningen te ontdekken, juist buiten de binnenstad. De Zernike Campus is een van de gebieden die zijn aangewezen als ‘nieuw’ te ontdekken gebied.

Zernike Campus begint zowel woensdag als donderdag om 20.00 uur. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Nieuws

menu