Marktplaats kwam eraan te pas om het Stadhuis van Groningen opnieuw in te richten: 'We vonden er precies wat we zochten'

Terwijl de meesten van ons met vakantie gaan, wordt op het Groningse Stadhuis keihard doorgewerkt deze zomer. Na twee jaar renoveren keert het gemeentebestuur terug van de Radesingel naar de vertrouwde Grote Markt.

Verhuizers rijden sinds deze week af en aan om het gemeentebestuur van Groningen na twee jaar terug te verhuizen van de Radesingel naar het verbouwde Stadhuis aan de Grote Markt.

Verhuizers rijden sinds deze week af en aan om het gemeentebestuur van Groningen na twee jaar terug te verhuizen van de Radesingel naar het verbouwde Stadhuis aan de Grote Markt. Foto: Corné Sparidaens

Lees meer over
Stad

10.00 uur in de morgen, tijd voor saucijzenbroodjes. Niet heel gebruikelijk voor het ontbijt? Als je werkdag al om 6.00 uur is begonnen, gaan ze er wel in. In het Groningse Stadhuis geldt bij dit snikhete weer een tropenrooster voor het personeel dat zich in het zweet werkt voor de Grote Trek Terug. Een monsterklus die in twee weken tijd geklaard moet zijn.

Stroom verhuiswagens, maar niet meer dan één tegelijk op Waagplein: terrassen blijven draaien

Nieuws

menu