Samen met

Dwalen door eeuwenoude straten. In de oude binnenstad laat verteller Johannes deelnemers kennismaken met de helden en schurken uit het verleden van Groningen

Verteller Johannes. Foto: Storytrail Groningen

Beleef sagen, legenden en historische stadsverhalen met verteller Johannes op zondag 24 april op de StoryTrail van Theatergezelschap Stadsavonturen.
Lees meer over
Groninger Gezinsbode

In het decor van de oude binnenstad laat Johannes deelnemers kennismaken met de helden en schurken uit het verleden van Groningen. Ze gaan op avontuur met de sterkste turfdragers van de stad. Ontekken de geheimen van de Prinsentuin. Verzinnen een list om bisschop Bommen Berend te slim af te zijn. Worden maatjes met de moeder van het Rode Weeshuis. En ze bewonderen het baanbrekende werk van de beroemdste studente uit de stadsgeschiedenis.

Dwalen door eeuwenoude straten

Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Johannes het ene na het andere sterke verhaal uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Groningen tijdens een wandelende vertelvoorstelling vol spanning, vaart en humor.

De StoryTrail stadswandeling Groningen begint op zondag 24 april 2022 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/groningen .

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Groninger Gezinsbode

Nieuws

menu