Samen met

Derde editie Move it! Club Guy & Roni zet 300 VMBO- en speciaal onderwijsleerlingen op Gronings podium samen met Noord Nederlands Orkest

Move it! in Oosterpoort Groningen Foto: Move it!

Na drie edities Move it! blijft een vervolg op Move It! van Club Guy & Roni en het Noord Nederlands Orkest (NNO) niet uit. Op donderdag 19 en zaterdag 21 mei staan 300 jongeren op het podium van Oosterpoort Groningen.
Lees meer over
Groninger Gezinsbode

Dans-, muziek- en theaterdocenten van Club Guy & Roni het NNO werken met 300 leerlingen uit het VMBO en speciaal onderwijs tien weken lang aan de voorstelling. Repeteren gebeurt in de aanloop naar de voorstelling op twaalf deelnemende scholen in Drenthe en Groningen.

Kennismaken met kunst en cultuur

In de week van 16 mei repeteren alle leerlingen en het voltallige orkest samen onder begeleiding van regisseurs Anna Jacobs en Hanna van der Meer (Lunatics and Poets). Move It! Is een educatief programma dat leerlingen (en hun families) laagdrempelig laat kennismaken met kunst en cultuur en hun eigen rol daarin. Het verhaal van Romeo & Julia vormt de basis voor deze vierde editie van Move It!.

Oosterpoort op 21 mei, aanvang 20.15 uur

Kaarten (5 euro tot en met 18 jaar en 7,50 euro voor volwassenen) zijn te koop via de website van Spot Groningen ( spotgroningen.nl )

Dit project wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Groningen, Provincie Groningen, Provincie Drenthe, Fonds Cultuurparticipatie, Fonds21 en het VSB Fonds.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Groninger Gezinsbode

Nieuws

Meest gelezen

menu