Samen met

De historie van de stad Groningen wemelt van sterke verhalen, sagen en legenden. StoryTrail gaat op pad door de binnenstad

Theaterwandeling door de binnenstad van Groningen. Foto: StoryTrail.nl

Johannes van Theatergezelschap Stadsavonturen neemt belangstellende mee door de binnenstad. Onderweg vertelt hij de mooiste sagen en legenden uit de stadshistorie van Groningen.
Lees meer over
Groninger Gezinsbode

Een theatervoorstelling met de straten en stegen van Groningen als decor: dat is de StoryTrail stadswandeling. Op zondag 25 september neemt verteller Johannes van Theatergezelschap Stadsavonturen je mee door de binnenstad. Onderweg vertelt hij de mooiste sagen en legenden uit de stadshistorie.

Groningen wemelt het van de sterke verhalen, dat merk je tijdens deze wandeling al snel. Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al middenin een spannend avontuur. Je wordt maatjes met oersterke turfdragers. Je gaat op audiëntie bij graven en gravinnen. Je beleeft hoe Groningen een heus pelgrimsoord werd. Je bewondert de mooiste kerktoren van het Noorden. En je ontdekt hoe Groningen het Rampjaar 1672 wist te doorstaan. Zo wandel je dwars door de bewogen stadshistorie, een ervaring die je nooit meer vergeet.

De StoryTrail stadswandeling Groningen begint op zondag 25 september om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/groningen . Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Groninger Gezinsbode

Nieuws

menu