Samen met

Van vintage tot upcycling, van industrial tot vegan. En rock 'n Roll. Suikermarkt brengt Indian Summer-editie bij EM2 Groningen

Indian Summer-editie van de Suikermarkt bij EM2. Foto: Suikermarkt

Op het voormalig Suikerunie terrein bij EM2 Groningen zal zondag 27 september de Indian Summer-editie van de Suikermarkt plaatsvinden.
Lees meer over
Groninger Gezinsbode

Deze markt, die nog groter is dan de vorige keren, kunnen bezoekers een variatie vinden aan bijzondere items: veel vintage en preloved kleding, meubeltjes, vinyl, sieraden, schoolplaten en posters, upcycling, interieurdecoratie, industrial design en meer.

Ook wordt er door creatieve standhouders en kunstenaars zelfgemaakte producten aangeboden. Bijvoorbeeld zelf ontworpen kaartjes, zelfgemaakte sieraden, handgemaakte biologische zepen en bijzondere kunstwerken.

Er zullen verschillende foodstands zijn voor de hongerige magen: Indonesische barbecue, American pancakes, nachos, wraps en pizza uit de houtgestookte oven, ook vega en vegan. Er is een Vespa waar koffie wordt verkocht en natuurlijk biologisch steekijs! Daarnaast verzorgt het beproefde team van EM2 de dorstige mens. IJskoude biertjes, wijntjes en frisjes met of zonder tic, binnen en buiten, op het gezellige terras en in de hangmat-tuin.

Live muziek ontbreekt niet

De rock ‘n roll - boogie woogie band ‘88 and the offbeats’ zal gaan spelen op het podium. Speciaal voor deze gelegenheid komen dansers en danseressen van de dansschool ‘Let’s Swing’ voorrijden in hun Amerikaanse sleeën en gaan de voetjes van de vloer!

Ook is er entertainment voor kinderen waaronder ouderwets blikgooien met prijsjes, flipperen, slijm maken en schminken. Open van 11.00 tot 17.00 uur. Kinderen tot 12 jaar komen gratis, entree voor volwassenen is 3.50 euro.

Niet alleen zondag 25 september is er een Suikermarkt, ook op zondag 23 oktober zal er een Suikermarkt worden georganiseerd bij EM2.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Groninger Gezinsbode

Nieuws

menu