Samen met

Zet je oren en ogen op scherp! Elektrowave-spektakel Vive La Fête met visuals, opzwepende en dansbare new wave bezoekt EM2 Groningen

Vive La Fête in EM2 Groningen Eigen foto

Na een memorabel optreden op het Gideon music festival in 2010 en op een paar andere plekken in Groningen is het nu de beurt aan EM2 op 16 april.
Lees meer over
Groninger Gezinsbode

Live staat Vive La Fête voor een explosief elektrowave-spektakel met visuals, opwindende, opzwepende en zeer dansbare elektrorock-new wave. Als voorprogramma staat Groningse Nederrocker Fred Goverde op het podium en na optreden kun je genieten van een nacht vol met electro wave.

Begin 2020 stond Vive La Fête klaar in de startblokken om met hun nieuwe show en EP ‘Feux Artific’ op tour te gaan. Alle try-outs waren meteen uitverkocht, de recensies waren lovend. Net op de dag van hun eerste uitverkochte show in de Roma Antwerpen was er de lockdown. Vive La Fête besloot om tijdens de lockdown in hun home studio verder te werken aan nummers en nu is ‘Viva Alternativa’ klaar om te worden gereleased. Tickets zijn 20 euro en kun je vinden op www.em2groningen.nl .

Kaarten 20 euro, aanvang 21.00 uur.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Groninger Gezinsbode

Nieuws

menu