Samen met

Voorstelling over gender in relatie tot familiedynamiek. Première voor 9 Weeks From Now van dans- en theatergezelschap Teddy’s Last Ride in Grand Theatre Groningen

Teddy’s Last Ride in Grand Theatre Groningen. Foto: Marleen Annema

De nieuwe voorstelling 9 Weeks From Now van dans- en theatergezelschap Teddy’s Last Ride gaat op 22 april in première in Grand Theatre in Groningen. Met deze voorstelling onderzoekt Teddy’s Last Ride gender in relatie tot familiedynamiek. Na de première is er een afterparty, georganiseerd door het gezelschap en Buro Mix. Op 21 april is er een try-out in Grand Theatre.
Lees meer over
Groninger Gezinsbode

9 Weeks From Now is een multidisciplinaire danstheatervoorstelling over de eerste negen weken na de conceptie en de reis van het opgroeien; het gaat over wie je bent, hoe je gezien wordt volgens de maatschappij op basis van het geslacht dat je is toegewezen en wie je wilt of moet zijn. Drie individuen worden geconfronteerd met de reis van de veilige staat in de warme baarmoeder naar de realisatie van het uniek, anders, ‘goed’ of ‘fout’ zijn.

9 Weeks From Now is geschreven en geregisseerd door Andy Smart die voor de choreografie samenwerkte met Iacopo Loliva. Dans en spel worden uitgevoerd door Viviana Fabiano, Hélène Vrijdag en Milan Schudel, op muziek van componist Jonathan Bonny. De scenografie, licht- en geluidsontwerp zijn van BrotherTill en de kostuums van ontwerper Teun Seuren.

Met eigen muzieklabel uit Groningen

Teddy’s Last Ride is een performing arts gezelschap met eigen muzieklabel uit Groningen. Het gezelschap heeft een interdisciplinaire benadering waarbij de focus ligt op drama, dans en pop(muziek). Voorstellingen worden gemaakt vanuit een verlangen om nieuwe manieren van theatermaken te verkennen. Teddy’s Last Ride hanteert een eclectische mix van kunst en popcultuur om zo een jonge doelgroep aan te spreken. Sponsoren

Tickets voor de première en de try-out zijn verkrijgbaar via www.grandtheatregroningen.nl

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Groninger Gezinsbode

Nieuws

menu