Boelo Lutgert uit Stadskanaal maakt promofilm finalisten verkiezing Knoalster van het jaar en Westerwolder van het jaar. ‘Hartstikke leuk om te doen’

Boelo Lutgert. Foto: Paul Abrahams

Boelo Lutgert is niet alleen jurylid van de verkiezing Knoalster van het jaar, hij verzorgt wederom ook de promofilmpjes van de vijf finalisten.
Lees meer over
Stadskanaal
Westerwolde

De voormalige onderwijzer uit Stadskanaal heeft daarnaast toegezegd om een promofilmpje te maken van de vijf finalisten van de verkiezing Westerwolder van het jaar. „Hartstikke leuk om te doen.”

In de schijnwerpers plaatsen

Later deze maand worden speciale verkiezingspagina’s geplaatst in uw weekblad, waarna de lezers via een stemmodule op de website van de krant een stem kunnen uitbrengen op één van de vijf kandidaten. De promofilmpjes worden ingezet om de finalisten nog beter in de schijnwerpers te plaatsen.

De winnaars van de twee verkiezingen worden in januari bekend gemaakt door burgemeester Klaas Sloots van de gemeente Stadskanaal en burgemeester Jaap Velema van de gemeente Westerwolde.

Kandidaten aanmelden

Aan de lezers van de kanaalstreek Ter Apeler Courant en het Streekblad is vorige week gevraagd om kandidaten aan te melden. De eerste namen staan inmiddels op de lijst, maar het is nog steeds mogelijk om personen - dus geen stichtingen of verenigingen - te nomineren.

Deze kandidaten hebben een puike prestatie geleverd of hebben hun gemeente nadrukkelijk op de kaart gezet. Een absolute voorwaarde is dat de aangemelde mannen en vrouwen in de gemeente Stadskanaal of gemeente Westerwolde wonen.

Heeft u een geschikte kandidaat? Stuur dan voor woensdag 15 december een mail met motivatie naar [email protected] of [email protected]

Na 15 december komt de jury bij elkaar om vijf finalisten te selecteren.

Nieuws

Meest gelezen

menu