Boerenrockfestival pakt groots uit tijdens 15de editie met onder meer een optreden van DI-RECT

DI-RECT

DI-RECT Eigen foto

De vijftiende editie van het Boerenrockfestival is van 17 tot en met 20 augustus. Een mijlpaal die de organisatie niet zomaar voorbij laat gaan. Het programma van het vierdaagse festival is dit jaar dan ook grootser dan ooit. Met op zondagmiddag als afsluitende act niemand minder dan DI-RECT
Lees meer over
Stadskanaal

In de afgelopen vijftien jaar is het Boerenrockfestival uitgegroeid tot het grootste festival van het Noorden. Het festival staat bekend om een gevarieerde line-up samengesteld met Nederlandse acts uit verschillende muziekgenres, zoals Mooi Wark, Jannes, de Outsiders, Bökkers, Hermes House Band en Charly Lownoise en nog veel meer. Veel artiesten komen al vanaf het eerste uur naar Drouwenermond. Deze jubileumeditie pakt de organisatie extra uit. Op zondag sluit de rockband DI-RECT het festival af. “Geweldig dat we deze band hebben gestrikt voor ons festival. Binnenkort gaan we nog een grote naam lanceren”, aldus medeorganisator René Boiten.

Camping en cross

“Vijftien jaar geleden wilden we een leuk tentfeest organiseren voor mensen uit de omgeving. Vorig jaar kwamen ruim 48.000 bezoekers van heinde en verre om samen vier dagen feest te vieren. Fantastisch!” Jaarlijks breidt het festivalterrein vele vierkante meters uit om meer bezoekers en gasten op de Klamping te verwelkomen. Naast muziek is er tijdens het festival veel vertier te beleven op de kermis met attracties voor alle leeftijden. Voor iedereen die van ronkende motoren houdt, is de crossbaan the place to be. Bezoekers hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende klassementen, van enduro, motororcross, autocross, bangerstox tot trekkertrek. Ook voor de allerjongsten is er plek in de leutjescross klasse. Nieuw dit jaar is autoblubbering. Een race waarbij deelnemers tegen elkaar strijden de langste afstand af te leggen in een bak gevuld met blubber. Inschrijven aan een van de categorieën kan via de website.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is inmiddels in volle gang. Een losse kaart is verkrijgbaar vanaf 17,50 exclusief servicekosten. Voor wie vier dagen feest wil vieren, is er een passe partout of een Klampingkaart. De kaarten zijn te bestellen via de website www.boerenrock-festival.nl. Voor kinderen tot twaalf jaar is de entree gratis.