De kaartverkoop gaat beginnen | Teis. Mooier dan ooit!

Annelies Klunder van Theater Geert Teis in Stadskanaal. Foto: Theater Geert Teis

Het nieuwe theaterseizoen van theater Geert Teis gaat officieel beginnen. Op donderdag 26 augustus start de kaartverkoop. Er zijn tot en met 11 juni 2022 weer veel voorstellingen te bezoeken in het Knoalster theater.

Teis. Mooier dan ooit! Dat is de slogan voor het nieuwe seizoen. Daarmee is Theater Geert Teis onderdeel van een landelijke campagne waarin wordt benadrukt hoe trots we kunnen zijn op de cultuur in Nederland en dat het zeker een bezoekje waard is.

Het seizoen gaat van start met de inmiddels uitverkochte voorstelling van Guido Weijers, Ruud Smulders en Andries Tunru genaamd ‘Buiten spelen zonder jas’.

Gevarieerd en voor jong en oud

Het theaterprogramma zoals altijd erg gevarieerd en voor jong en oud. Met vertrouwde namen uit het Noorden zoals Pé & Rinus, Wia Buze en Erwin de Vries. Maar ook grote landelijke artiesten als Herman van Veen, Tineke Schouten en Roel van Velzen spelen hun voorstelling in Stadskanaal.

Daarnaast komt er ook weer een aantal grote (internationale) producties naar Geert Teis, die uniek zijn in de regio. Dit zijn bijvoorbeeld de Rocky Horror Show op vrijdag 5 november 2021 en Mousetrap op vrijdag 4 januari 2022. Verder wordt een groot aantal voorstellingen ingehaald die door corona geen doorgang konden vinden.

Geen theaterbrochure, maar informatiefolder

Een volledig overzicht van het theaterprogramma is op de website van het theater te vinden. Dit jaar komt er geen theaterbrochure uit maar een folder met de theateragenda. Vrienden en vaste bezoekers van het theater hebben deze inmiddels in de bus gehad, maar de folder is ook in het theater af te halen.

Er geldt een aantal corona-maatregelen voor een bezoek aan het theater. Deze staan uitgebreid beschreven op www.theatergeertteis.nl/corona

Toegangskaarten reserveren

Kaarten voor de voorstellingen in Theater Geert Teis kunnen worden besteld via www.theatergeertteis.nl en via de Theaterkassa (0599 631 731). De kassa is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 uur tot 16.30 uur en één uur voor iedere voorstelling.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Stadskanaal
menu