De uitslag van de verkiezing Knoalster van het Jaar en Westerwolder van het Jaar is bekend. Huldiging vindt zo snel mogelijk plaats

Notaris Bep Bergman en (links) juryvoorzitter Harm Jan Pleiter en (rechts) juryvoorzitter Theo Euverman hebben samen de klus geklaard. Foto: André Dümmer

De kogel is door de kerk. De namen van de winnaars van de verkiezingen Knoalster van het Jaar en de Westerwolder van het Jaar zijn bekend.
Lees meer over
Stadskanaal
Westerwolde

De lezers van Kanaalstreek Ter Apeler Courant en het Streekblad konden tot en met vorige week woensdag stemmen op de finalisten van de Knoalster van het Jaar - in willekeurige volgorde Eveline Dobber, Beppy Holwerda, Sylvia Wolfs, Harm Kruit en Bert ten Hoff - en op de finalisten van de Westerwolder van het Jaar: in willekeurige volgorde Mary Sassen, Jakob Been, Jacob Dijkhoff, Johannes Houwen en Jaap Spanninga.

Maandagmiddag hebben ook de leden van de vakjury - zij hebben uit de aangemelde kandidaten telkens vijf finalisten geselecteerd - hun stem uitgebracht. Vanwege de coronacrisis was het niet mogelijk om persoonlijk aanwezig te zijn, daarom hebben zij anoniem de top 5 naar notaris Bep Bergman gemaild.

Notaris Bep Bergman

Onder toeziend oog van notaris Bergman hebben juryvoorzitter Theo Euverman van de Knoalster van het Jaar en juryvoorzitter Harm Jan Pleiter van de Westerwolder van het Jaar in haar kantoor in Stadskanaal het klassement opgemaakt.

De winnaar van de vijfde editie van de verkiezing van de Knoalster van het Jaar wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor de winnaar van de verkiezing van de Westerwolder van het Jaar die voor de tweede keer is georganiseerd.

Uitreiking door burgemeesters

De redacteur van de krant gaat in overleg met de gemeente Stadskanaal en gemeente Westerwolde om te bepalen wanneer, hoe en waar de twee winnaars en de andere finalisten door de burgemeesters Klaas Sloots en Jaap Velema in de schijnwerpers kunnen worden geplaatst.

Nieuws

Meest gelezen

menu