Eye Wish winkel in Stadskanaal is omgedoopt tot Pearle Studio. Samenstelling winkelteam blijft intact

Het winkelteam van Pearle Studio in Stadskanaal. Eigen foto

De voormalige Eye Wish winkel aan de Hoofdstraat 33-A in Stadskanaal is omgedoopt tot Pearle Studio.
Lees meer over
Stadskanaal

Pearle Studio is een nieuwe winkelformule, waarmee Pearle Opticiens haar portfolio uitbreidt met een luxe label. Pearle Studio bedient de consument die op zoek is naar een optimale beleving en persoonlijke aandacht bij aankoop van een bril, zonnebril of contactlenzen. Nog vóór de zomer worden in totaal 100 winkels verspreid over Nederland geopend.

Korting

Bij Pearle Studio Stadskanaal zijn dezelfde vertrouwde gezichten te zien als in de voormalige Eye Wish winkel. Ter gelegenheid van de opening kunnen klanten profiteren van een openingsaanbod van 40% korting op een complete merkbril of zonnebril op sterkte. De actie is geldig tot en met 8 mei.

Pearle Studio

Pearle Studio is een nieuwe formule onder de vlag van Pearle Opticiens. Beide merken staan voor deskundigheid en toegankelijke oogzorg. Pearle Studio kenmerkt zich door een eigen huisstijl en interieur én oogexperts die service optimaal afstemmen op de behoefte van de klant. Klanten zijn verzekerd van persoonlijk en deskundig advies in hun zoektocht naar een luxer assortiment van merk(zonne)brillen die past bij hun eigen stijl.

Klanten kunnen er terecht voor stijladvies, de laatste trends in eyewear (optisch en zon) en kunnen kiezen uit een breed scala aan luxe merken. Bekende merken zoals Gucci, Fendi, Saint Laurent, Burberry en Porsche Design zijn allemaal verkrijgbaar.

Nieuws

menu