Klucht ‘Camping aan de Rijn’ in Theater Geert Teis in Stadskanaal. 'Proosten met glaasje zoutzuur en straalbezopen toyboy'

Toneelvereniging Het Centrum speelde de klucht 'Camping aan de Rijn'

Toneelvereniging Het Centrum speelde de klucht 'Camping aan de Rijn' Foto Rie Strikken

Als uw verslaggever de pasfoto van Erik Schuten ziet dan moet zij al lachen. Maar als toyboy lijkt hij me minder geschikt. Misschien als je zo weinig kieskeurig bent als Tosca, Toos voor intimi, Ouwe Doos voor haar schoonzoon, in de klucht die toneelvereniging Het Centrum op de planken bracht.
Lees meer over
Kanaalstreek

In een uitverkocht theater Geert Teis was het dolle pret met de kruiskrabbende dakloze Dirk (Lucas Schuten), backpackende flierefluiter Rianne (Sylvia Folkersma), kleurloze, maar lekker belangrijke Mira (Mirjam Sanders), kenau Lies (Marjam Jonker), haar babbelzieke echtgenoot Herman (Henk Stijntjes), haar charmante minnaar, tevens echtgenoot van Mira, Fred (Herman Specken), haar nymfomane moeder Tosca/Toos, die met een glaasje zoutzuur nog niet klein te krijgen zou zijn (Ria Hemmen) en natuurlijk Job, ter veelvuldige verduidelijking JOB (Erik Schuten) de toyboy die straalbezopen (zelden zag ik zo’n geloofwaardig gespeelde zuiplap) door de mand valt in het verder niet belangrijke verhaal vol doldwaze seksuele verwikkelingen.

Camping aan de Rijn

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's